Leningen

Verzilveren Winterswijk

Een SVn Verzilverlening is een bijzondere Hypothecaire lening om producten of diensten aan te schaffen of een (onder)pand te verbouwen, te verbeteren of te verduurzamen.

 • Vaste gunstige rente voor 40 jaar en vaste looptijd van 75 jaar
 • Geen maandlasten door een oplopende schuld
 • Verstrekking via de notaris
Aanvragen Berekenen

Kom ik in aanmerking voor deze lening?

Voordat u een lening kunt aanvragen, stelt de gemeente of provincie vast of u voldoet aan de voorwaarden. Gemeenten en provincies stemmen deze voorwaarden af op hun eigen beleid. De voorwaarden kunnen dus verschillen per gemeente en/of provincie.

Voorwaarden Verzilveren

Winterswijk

Om in aanmerking te komen voor deze lening zijn er voorwaarden opgesteld. Hiernaast ziet u in één oogopslag wat de voorwaarden voor de Toekomstbestendig Wonen Verzilverlening zijn.

Condities van deze regeling

Voorwaarden van deze regeling

 • Minimum leenbedrag € 2.500
 • Maximum leenbedrag € 50.000
 • De looptijd bedraagt 900 maanden.
 • De rentevaste periode bedraagt 480 maanden.
 • Wel toegestaan toegestaan voor eigenaren bewoners.
 • De minimum leeftijd op het moment van aanvragen is 58 jaar.

SVn Verzilverlening

Een SVn Verzilverlening is een bijzondere Hypothecaire lening om producten of diensten aan te schaffen of een (onder)pand te verbouwen, te verbeteren of te verduurzamen. Voor deze Hypothecaire lening is het noodzakelijk dat u eigenaar-bewoner bent van een (onder)pand waarop wij een hypotheekrecht kunnen vestigen. Daarnaast moet uw pand over ruim voldoende overwaarde beschikken. Het hypotheekrecht geeft ons de benodigde zekerheid en maakt het mogelijk om uw (onder)pand te verkopen als u niet of niet volledig betaalt.

Er bestaan meerdere typen hypothecair krediet, denk hierbij aan verschillende aflosvormen zoals annuïtair, lineair en aflossingsvrij.

Wij verstrekken alleen Hypothecaire leningen met annuïtaire aflossing en enkele speciale vormen zoals de Verzilverlening. De Verzilverlening is een unieke lening waarbij de verschuldigde rente jaarlijks bij uw schuld wordt opgeteld. U heeft maandelijks dus geen lasten, maar uw schuld wordt wel steeds hoger. Bij de verstrekking van de Verzilverlening wordt er niet gekeken naar uw financiële draagkracht en uw bestaande verplichtingen. Wel moet uw woning over ruim voldoende overwaarde beschikken.Bekijk de actuele Algemene Bepalingen Hypothecair krediet (met oplopende schuld).

Lees meer over onze dienstverlening in het SVn Dienstverleningsdocument.

BKR Informatie

Een negatieve BKR-codering kan een belemmering zijn voor het verstrekken van de lening. Twijfelt u of u in aanmerking komt? Neem dan contact op met SVn.

Kosten

 • Afsluitkosten Svn Verzilverlening: € 475,-. Deze kosten worden ingehouden op de hoofdsom van de SVn Verzilverlening.
 • Overige kosten, zoals kosten voor financieel advies, taxatie en notaris zijn voor eigen rekening.

Vragen?

Heeft u algemene vragen over het aanvraagproces of de lening, dan kunt u contact opnemen met SVn. Voor vragen over specifieke voorwaarden van de verordening kunt u ook contact opnemen met de gemeente/provincie: verduurSaam Energieloket (0314) 820360