Vve Gevel 665X436

Webinar over financierings­oplossing voor kleine VvE's

SVn en NHG organiseren op dinsdag 28 november een live webinar over de financieringsoplossing voor kleine VvE's. Dit webinar is bedoeld voor gemeenten die zich bezighouden met de verduurzaming van de woningvoorraad.

In Nederland zijn ruim 100.000 kleine VvE's (7 of minder appartementen) met bijna een half miljoen appartementen. Bijna driekwart van deze appartementen heeft een slecht energielabel (D, E, F, of G). Dit is erg hoog in vergelijking met de gemiddelde eengezinswoning (30%).

Laat kleine VvE's meedoen in de verduurzamingsopgave

Een van de belangrijkste redenen waarom kleine VvE's achterblijven met verduurzamen is het gebrek aan financieringsmogelijkheden. Tijdens het webinar geven Arjen Gielen (bestuurder SVn) en Carla Muters (bestuurder NHG) een toelichting op de problematiek bij kleine VvE's en vertellen over de samenwerking tussen SVn en NHG. Daarna zullen de productmanagers inhoudelijk ingaan op de financieringsoplossing.

Aanmelden

Wil je meer weten over de financieringsoplossing voor kleine VvE's? Volg dan ons live webinar op dinsdag 28 november van 14.00-15.00 uur.