Alle producten van SVn

Ga verder

Starterslening

Geef starters een kans

De Starterslening is een lening waarmee koopwoningen voor starters bereikbaar worden. De Starterslening doorbreekt de barrière tussen de prijs van een woning en de maximale lening die een starter bij de bank krijgt. Hierdoor kan een starter tegen gunstige voorwaarden een woning kopen die eerst onbereikbaar leek.

Meer over de Starterslening

House
House

Corporatie Starterslening

Geef starters een kans

De Corporatie Starterslening is een lening waarmee koopstarters een woning kunnen kopen van een woningcorporatie. De Corporatie Starterslening is ook een bindmiddel bij herstructurering.

Meer over de Corporatie Starterslening

Duurzaamheidslening

Stimuleer energiezuinig wonen

Met de Duurzaamheidslening biedt u woningeigenaren een effectieve financiële prikkel om te investeren in een energiezuinige woning. Zo wordt de bestaande woningvoorraad energiezuiniger. De Duurzaamheidslening is bestemd voor particuliere woningeigenaren.

Meer over de Duurzaamheidslening

House
House

Maatwerklening

Een onhoudbare situatie toch opgelost

De Maatwerklening is er voor omstandigheden waarin geen standaard lening kan worden afgesloten bij de bank, maar er toch een onhoudbare situatie moet worden opgelost. Denk aan noodzakelijk funderingsherstel of een gevaarlijke woonsituatie.

Meer over de Maatwerklening

Stimuleringslening

Stimuleer een goede en veilige woonomgeving

Met de Stimuleringslening helpt u inwoners op weg om hun pand goed te onderhouden en te verbeteren. De lening wordt onder andere ingezet voor collectief particulier ondernemerschap, funderingsherstel, onderhoud van monumenten en particuliere woningverbetering.

Meer over de Stimuleringslening

House
House

Verzilverlening

Comfortabel en veilig wonen te betalen met stenen

De Verzilverlening is een bijzondere hypothecaire financiering voor eigenaar-bewoners met overwaarde. Bij de Verzilverlening hoeft maandelijks geen rente en aflossing te worden betaald maar wordt de rente jaarlijks bijgeschreven. Het besteedbaar inkomen wordt hierdoor niet belast.

Meer over de Verzilverlening

Blijverslening

Laat mensen langer thuis wonen

Met de Blijverslening beschikt de aanvrager over de financiële middelen om, tegen een gunstige rente en voorwaarden, de woning levensloopbestendig te maken of aan te passen aan een zorgvraag. Zo kan hij langer thuis blijven wonen.

Meer over de Blijverslening

House