Alle thema's

Transformatie en herontwikkeling

Samen werken aan de transformatie- en herontwikkelingsopgave

U staat voor een transformatie- of herontwikkelingsopgave binnen uw gemeente of provincie. Vaak zijn dit langdurige en complexe processen. SVn heeft ervaring met dit soort grote opgaven en heeft de benodigde instrumenten.

We bieden gunstige financieringsoplossingen én ontzorgen u tijdens het hele proces. Ook brengen we alle benodigde partijen bij elkaar. Er zijn immers vaak meerdere stakeholders betrokken bij de financiering van een transformatie of herontwikkeling.

SVn neemt alle zorg uit handen

De transformatie van een groot agrarisch of binnenstedelijk gebied, de functie van een fabriek wijzigen naar een kantorencomplex of het verduurzamen van een complete wijk: SVn is dé samenwerkingspartner om een gebouw of gebied aantrekkelijker te maken en de leefbaarheid te bevorderen. Zo krijgen we woningeigenaren en ondernemers in uw gemeente of regio in beweging.

Er zijn vaak meerdere partijen betrokken bij de financiering van een transformatie of herontwikkelingsopgave. Wij brengen alle partijen bij elkaar. Ook kunnen wij een fonds of de regeling volledig voor u inrichten en de dienstverlening uit handen nemen. Denk aan de coördinatie, marketing en het beheer van uw fonds of regeling. Ook kunnen we de acquisitie en revisie voor u verzorgen. En we bieden maatwerk: u bepaalt zelf het risicobeleid.

We kijken ook naar het maatschappelijk belang

Samen met ons kunt u een aantrekkelijk woon-, werk en leefmilieu creëren. Wij bieden financieringsoplossingen die passen bij de doelgroep die u graag wilt bereiken. Waar de reguliere marktwerking faalt, komen wij met een concrete oplossing. Hierbij kijken we niet alleen naar financieel rendement, maar ook naar maatschappelijk belang. We bieden hiermee ruimte voor vernieuwende en grensverleggende projecten. Projecten die anders niet van de grond komen.

Met onze aanpak haalt u meer uit uw middelen

Onze ervaren fondsmanagers hebben veel kennis in huis waarmee ze u kunnen helpen met uw transformatie- en herontwikkelingsopgave. Van advies tot intensief beheer, van standaard dienstverlening tot maatwerk in complexe trajecten. Met onze aanpak haalt u meer uit uw middelen. Veel gemeenten en provincies doen daarom al mee. Met onze financieringen kiest u voor een bewezen formule.

Overweegt u een financiering aan te bieden? U regelt het in drie stappen. Bekijk ons Stappenplan financieringsregeling aanbieden.

Waarom een financiering via SVn?

  • Met onze leningen kiest u voor een oplossing met een laag risico voor u als financier.
  • Subsidies zijn eenmalig; onze financieringsoplossingen zijn daarentegen revolverend.
  • U kunt ervoor kiezen om het geld opnieuw voor deze doelgroep in te zetten.
  • SVn verzorgt de financiële toets om te bepalen of de aanvrager in aanmerking komt voor een lening en bepaalt de definitieve hoogte van de lening.

Heeft uw inwoner behoefte aan advies?

We kunnen niet adviseren welke financieringsoplossing het meest geschikt is voor de klant. Wil uw inwoner graag advies? Dan is het verstandig advies in te winnen bij een erkend financieel adviseur.

Meer weten over onze oplossingen?

Neem vrijblijvend contact op met onze relatiemanagers via 088 253 9555. Zij vertellen u er graag meer over.

Neem contact op met onze relatiemanagers

Nieuws

Nieuws / 24-06-2021

Veel belangstelling voor projecten transformatieregeling

LEES MEER
Waarschuwingslint asbest
Nieuws / 12-05-2021

Rijk stimuleert provincies en gemeenten tot aanpak asbestdak

LEES MEER
Nieuws / 05-05-2021

Lening voor collectieve energieopwekking in de maak

LEES MEER
Bekijk alle NIEUWSBERICHTEN