Kredietacceptant

Als kredietacceptant beoordeel ik aanvragen voor consumptieve leningen, zoals de Duurzaamheidslening en de Energiebespaarlening. De afdeling waar ik werk is de rekenmachine van het bedrijf.

Ik word veel gebeld door klanten, beoordeel dossiers en documenten. Ook doe ik kredietbeleid, dat vind ik het leukste onderdeel van mijn werk. Ik ga dan in overleg met collega’s over uitzonderlijke gevallen. We bespreken de risico’s en we proberen de situatie samen zo goed mogelijk op te lossen.

SVn geeft mij de kans om “4 keer 9” te werken. Naast mijn werk doe ik namelijk een ICT- opleiding, dan is het fijn om tijd te hebben om te studeren. Ik heb trouwens geen financiële achtergrond, maar ik ben superblij dat ik in de financiële dienstverlening terecht ben gekomen. Ik heb hier gigantisch veel geleerd.

Als ik een vraag heb, staan er bij wijze van spreken tien mensen in de rij die me willen helpen. Dit is een fijn, warm bedrijf waar je je makkelijk kunt ontplooien. Bovendien kan ik in mijn spijkerbroek en trui naar kantoor. Dat werkt wel zo lekker.

Collega Vertelt Franklin

         

"Ik heb hier gigantisch veel geleerd."

Franklin Woodley