Koffie Brute Bonen Koffiebranderij Espressobar 3 665X436

Ondernemer, waarmee kunnen we je helpen?

Als ondernemer ben je ambitieus en wil je graag positieve impact maken op de maatschappij en/of het klimaat. SVn helpt jou om je ambities te realiseren en tegelijk positieve maatschappelijke waarde te creëren. Zoek je naar een lening of wil je meer weten over het aanvraagproces? Je regelt het hier.

Melkveebedrijf Zonnepanelen Windmolen Boer 424X318

Op zoek naar een zakelijke lening

Terwijl jij als ondernemer oplossingen zoekt om bijvoorbeeld zuiniger met energie om te gaan en / of graag je gebouw wilt verduurzamen, kan het zo zijn dat dit bijdraagt aan een overheidsdoel. Zoals innovatie, (her-)ontwikkeling of verduurzaming. Dan kom je mogelijk in aanmerking voor één van onze oplossingen. 

Man Keuken Ipad 318X424

De eerste stap

Jouw aanvraag indienen

Je wilt een aanvraag doen voor een zakelijke lening en je wilt graag aan de slag. Welke documenten heb je precies nodig? En hoe vraag je een lening aan? 

Afhankelijk van het type lening dat je aanvraagt is het proces anders. Op de pagina 'op zoek naar een lening' vind je meer informatie over de mogelijkheden.

Vraag je de Zakelijke Stimuleringslening aan? Dan heb je eerst een toewijzing nodig van jouw gemeente. Iedere gemeente of provincie heeft een verschillend aanbod en stelt zelf de voorwaarden op. Meer informatie over het aanvragen van een toewijzingsbrief vind je op de pagina 'toewijzing van de gemeente'.

Een aanvraag begint meestal bij het aanleveren van het aanvraagformulier en van een ondernemings-/ businessplan en mogelijk jaarcijfers. Als SVn naar aanleiding hiervan nog vragen heeft, nemen we contact op.

Contact opnemen

Ben je ondernemer en heb je een vraag over een lening of fonds? We helpen je graag verder.