Man Bank Woonkamer Telefoon 665X436

Alles over onze zakelijke leningen

Welke zakelijke lening past het beste bij de wensen van de vereniging of stichting? Zoeken ze naar oplossingen voor het opknappen van hun pand of appartementencomplex? Of willen ze een verduurzaming binnen hun VvE op touw zetten?

Vrouw Eettafel Laptop Kind Spelen Auto Woonkamer 424X318

Realisatielening

Zakelijke lening

Investeren in duurzame energie is hard nodig. De energiecoöperaties in Nederland vormen hierin een belangrijke schakel. Samen met Energie Samen, Rabobank, Triodos en ASN Bank, heeft SVn het Realisatiefonds voor energiecoöperaties opgezet.

Man Vader Kind Zoon Spelen Vliegtuigje Eettafel 424X318

De Stimuleringslening

Zakelijke lening

Samen met gemeenten en provincies biedt SVn financiële oplossingen aan ondernemers voor het aankopen, renoveren of verduurzamen van gebouwen: de SVn Stimuleringslening zakelijk.

Vve Gevel 424X318

De Stimuleringslening kleine VvE's

Zakelijke lening

SVn heeft al tientallen jaren ervaring met het helpen van VvE’s om hun pand toekomstbestendig te maken, ook voor kleinere VvE’s met minder dan zeven woningen. Is er achterstallig onderhoud en moet er nodig verduurzaamd worden?

Vve Dak Zonnepanelen Gevel Uitzicht Wijk Schiedam 424X318

De Stimuleringslening VvE's

Zakelijke lening

SVn heeft al tientallen jaren ervaring met het helpen van VvE’s om hun pand toekomstbestendig te maken. Wanneer een VvE met (achterstallig) onderhoud aan hun gebouw kampt of graag wil verduurzaming, helpt SVn graag met een financiële oplossing. eigenaren.