Echtpaar Man Vrouw Laptop Eetafel 665X436

Alles over onze persoonlijke leningen

Welke persoonlijke lening past het beste bij de wensen van jouw klant? Zoeken ze naar mogelijkheden om langer (zelfstandig) in hun huis te kunnen blijven? Of willen ze hun huis duurzaam maken?

Vrouw Eettafel Laptop Kind Spelen Auto Woonkamer 424X318

De Stimuleringslening

Persoonlijke lening

Zoekt jouw klant naar een financiële oplossing om de eigen woning te renoveren, te restaureren of te verduurzamen? Zoals het vervangen van kozijnen, de fundering aanpakken of bijvoorbeeld zonnepanelen installeren? Door de woning te renoveren is de woning weer comfortabel en is het energieverbruik mogelijk lager.

Man Vader Kind Zoon Spelen Vliegtuigje Eettafel 424X318

De Duurzaamheidslening

Persoonlijke lening

Wat als jouw klant een bijdrage wil leveren aan een groenere toekomst? Bijvoorbeeld door zonnepanelen te laten plaatsen of de woning te laten isoleren. Met de Duurzaamheidslening van SVn is dit mogelijk. Wil je je klant op de juiste manier verder helpen?

Langer Thuis Wonen Fijn Wonen Schilderen Vrouw Schildersdoek Rechts 424X318

De Blijverslening

Persoonlijke lening

Je klant blijft het liefst zo lang mogelijk zelfstandig in zijn of haar huis wonen. Maar soms zijn er aanpassingen nodig aan de eigen of huurwoning. Met de SVn Blijverslening (persoonlijke lening) kunnen ze dit financieren, zoals het aanpassen van badkamer of het verplaatsen van de slaapkamer naar de begane grond.