Vrouw Eettafel Laptop Kind Spelen Auto Woonkamer 665X436

Je aanvraag is ingediend, wat nu?

Je hebt alle documenten verzameld en een aanvraag gedaan voor een lening. Hoe werkt onze beoordeling en hoe kun je je aanvraag volgen?

Vrouw Eettafel Laptop Telefoon 424X318

Hoe beoordelen we jouw aanvraag

Als je een lening afsluit, ga je een financiële verplichting aan. Je gaat iedere maand een vast bedrag betalen om je lening af te lossen. Het is dus belangrijk dat jouw financiële situatie stabiel genoeg is. We gaan hier op een zo veilige en verantwoordelijke manier mee om en vragen je om informatie met ons te delen zodat we hier inzicht in krijgen. Hoe kijken wij naar jouw gegevens als je een persoonlijke lening aanvraagt?

Man Keuken Ipad 2 318X424

Volg je aanvraag

Het is nu even afwachten voor jou. Wij gaan aan de slag met je aanvraag. Als je de MijnSVn-omgeving hebt geactiveerd, kun je de status van jouw aanvraag hier volgen. Offertes die we uitbrengen, vind je in de MijnSVn-omgeving. Nadat de aanvraag door ons akkoord is bevonden, sturen wij voor een hypothecaire aanvraag de stukken naar de notaris. Als het gaat om een persoonlijke lening, dan ontvang je van ons bericht over de vervolgstappen. Je aanvraag kan ook afgewezen worden.

Man Woonkamer Bank Ipad 424X318

Benieuwd welke documenten je moet aanleveren?

Je wilt een aanvraag doen voor een persoonlijke lening en graag zo snel mogelijk aan de slag. Welke documenten heb je hiervoor nodig?

Laptop Handen Typen Contact Wijzigingsformulier Svn Telefoon 424X318

Lukt het uploaden van de documenten niet (goed)?

Heb je alle documenten verzameld, maar lukt het uploaden niet goed? Dan is er een aanvullende handleiding beschikbaar.