Langer Thuis Wonen Fijn Wonen Schilderen Vrouw Schildersdoek Rechts 665X436

Het beoordelen van je aanvraag

Je hebt een aanvraag gedaan voor een persoonlijke of hypothecaire lening en alle benodigde documenten ingediend. Hoe nu verder?

Man Woonkamer Bank Ipad 424X318

Beoordeling persoonlijk lening

Als je een persoonlijke lening afsluit, ga je een financiële verplichting aan. Je moet de afgesloten lening in maandelijkse termijnen binnen de afgesproken looptijd aflossen. Daarom moet jouw financiële situatie voldoende stabiel zijn om de extra maandlasten van de nieuwe lening, bovenop alle overige vaste lasten die je al hebt, te kunnen dragen.

Wat kun je nu verwachten en hoe kijken wij naar jouw gegevens?

Vrouw Eettafel Laptop Kind Spelen Auto Woonkamer 424X318

Beoordeling hypothecaire lening

Als je een hypothecaire lening afsluit, ga je een financiële verplichting aan. Je moet de afgesloten lening in maandelijkse termijnen binnen de afgesproken looptijd aflossen. Daarom moet jouw financiële situatie voldoende stabiel zijn om de extra maandlasten van de nieuwe lening, bovenop alle overige vaste lasten die je al hebt, te kunnen dragen.

Lees verder wat je kunt verwachten en hoe wij naar jouw gegevens kijken.

Hoe beoordelen wij jouw aanvraag?

Bij het beoordelen van een aanvraag komt veel kijken. Klik hier voor meer informatie over de beoordeling van je aanvraag.

Wanneer krijg ik reactie van SVn op mijn aanvraag?

Je krijgt reactie op je aanvraag nadat wij deze beoordeeld hebben. De doorlooptijd kun je versnellen door de documenten zo snel mogelijk aan te leveren via de MijnSVn-omgeving. We doen ons uiterste best om jouw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Als je een lening hebt aangevraagd kun je ook online op MijnSVn de status van je aanvraag volgen.

Waarom vragen jullie mijn BSN?

Deze vragen wij in het kader van renseignering. Dit houdt in dat wij gegevens moeten overdragen aan de Belastingdienst die gaan over betalingen aan derden. In dit geval vragen wij daarom je BSN. 

Veelgestelde vragen