Organisatie Svn Collega Vertelt Marijke Tepper

SVn hielp Marijke met doorgroeien

"Ik begon met bankafschriften verwerken en gaf uiteindelijk leiding aan 25 mensen"

In gesprek met Marijke, product developer bij SVn

Marijke, als er iemand een mooie groei doormaakte bij SVn ben jij het wel.

“Dat kun je wel zeggen. Ik ben het bewijs van dat je kunt doorgroeien bij SVn. Ik begon ooit bij financieel beheer met het verwerken van bankafschriften. Gaandeweg kreeg ik meer taken en verantwoordelijkheden. Ik groeide door naar een seniorfunctie met leidinggevende taken, zodat ik het leidinggeven kon leren en kon ervaren of dat me lag. Een paar jaar geleden ging ik als teammanager aan de slag. Uiteindelijk leidde ik een afdeling met 25 mensen. Als je uitspreekt wat je ambities zijn, krijg je bij SVn kansen.”

Je gaf het leidinggevende stokje even geleden over. Beviel het niet?

“Ik vond het echt leuk, maar was ook benieuwd wat er nog meer bij me past. Ik wilde terug naar de inhoud en mijn blik verruimen. Niet alleen bezig zijn met de problemen van vandaag en morgen, maar bijdragen aan mogelijkheden voor vandaag én later. Ik zit nu in het ontwikkelteam en werk daar aan nieuwe financieringsoplossingen waar in de markt behoefte aan is. Het fijne van werken bij SVn is dat er geluisterd wordt naar je persoonlijke ambities. Ik mag en kan hier doen wat ik leuk vind. Toen ik bij SVn kwam werken, had ik niet gedacht dat ik hier zou blijven plakken. Maar er komt gewoon zoveel op mijn pad dat ik continu uitgedaagd blijf en met plezier mijn werk doe.”

“De collegialiteit is hoog, iedereen gunt elkaar wat en we doen het samen”

Marc Letschert


Wat maakt het werk zo uitdagend?

“Het werkveld van SVn verandert continu. We ontwikkelen producten in een dynamische markt waarin politieke en economische ontwikkelingen een belangrijke rol spelen. Die dynamiek in combinatie met de verschillende functiemogelijkheden maakt SVn voor mij anders dan andere werkgevers. Daarnaast kun je hier opleidingen en cursussen volgen die bij je werk passen en waarmee je jezelf blijft ontwikkelen. Ik deed via SVn onder meer een basisopleiding om in de financiële sector te mogen werken, een cursus om leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen en een scrumtraining.”

Wat is er verder fijn aan werken bij SVn?

“De collega’s zijn hulpvaardig. Als je iets nodig hebt, is er altijd iemand bereid om je te helpen. Van hiërarchie merk je weinig en je kunt iedereen aanspreken. Ik vind het bijzonder dat iedereen die hier werkt zo verbonden is met de missie van SVn. We vormen echt een team dat samen zorgt dat onze financieringsoplossingen maatschappelijke impact maken. Dankzij onze leningen kunnen starters bijvoorbeeld hun eerste huis kopen of bedrijven hun pand verduurzamen.”