Bekijk onzeDoorlooptijden

Hoelang duurt het afsluiten van een lening?

Bekijk de actuele doorlooptijden van onze leningen vanaf het moment dat uw aanvraag bij ons binnenkomt. Aan deze doorlooptijden kunnen geen rechten worden ontleend.

Starterslening - Hertoets


Wanneer u een hertoets van uw Starterslening heeft aangevraagd en wij alle benodigde informatie van u ontvangen hebben, ontvangt binnen  10 werkdagen een e-mail met de uitslag. Wilt u de uitslag per post ontvangen? Dan ontvangt u de uitslag binnen 10 werkdagenOntbreekt er informatie of zijn er aanvullende documenten nodig? Dan is de doorlooptijd van uw aanvraag langer. Als uw aanvraag niet compleet is, ontvangt u binnen 10 werkdagen bericht van SVn. Na ontvangst van de aanvullende documenten ontvangt binnen dezelfde termijnen de uitslag of bericht van ons.

Hertoets voor eenpersoonshuishoudens

Hebt u een eenpersoonshuishouden en vraagt u de hertoets voor uw gemeentelijke Starterslening alleen aan? In dat geval controleert uw gemeente hoeveel mensen er op uw adres staan ingeschreven. Hierdoor kan het langer duren voor u een reactie van ons krijgt. Zodra de gemeente de controle heeft uitgevoerd ontvangt u bericht van SVn.

ActieGemiddelde duur
E-mail met de uitslag10 werkdagen


Geld lenen kost geld

Wanneer u de Duurzaamheidslening heeft aangevraagd en wij alle benodigde informatie van u ontvangen hebben, krijgt u binnen 6 werkdagen antwoord op uw aanvraag. Dit betekent dat u een offerte of een afwijzing van ons ontvangt. 

Ontbreekt er informatie of zijn er aanvullende documenten nodig? Dan is de doorlooptijd van uw aanvraag langer. Binnen 8 werkdagen na ontvangst van de aanvullende documenten ontvangt u van ons antwoord op uw aanvraag. Als uw aanvraag compleet is, ontvangt u een offerte of een afwijzing.

Overeenkomst van geldlening

Bij positief antwoord ontvangt u een offerte met overeenkomst van geldlening. Wanneer u van de Duurzaamheidslening gebruik wilt maken, stuurt u de offerte met overeenkomst van geldlening ondertekend retour aan ons. Indien uw aanvraag compleet is, wordt er een bouwdepot voor u geopend en ontvangt u declaratieformulieren.

Negatief antwoord

Als u geen gebruik kunt maken van de Duurzaamheidslening wordt u hierover geïnformeerd.

ActieGemiddelde duur
Antwoord op uw aanvraag6 werkdagen
Geld lenen kost geld