Nationale Isolatieweken Header

Doe mee met de Nationale Isolatieweken - Iedereen doet wat!

De Nationale Isolatieweken komen er weer aan. Bedrijven, overheden en andere partners bundelen vanaf 23 mei de krachten om een impuls te geven aan het verder verduurzamen van de Nederlandse woningmarkt. Doet uw organisatie al mee?

Wie zijn huis goed isoleert, verbruikt minder energie. Vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie en isolatieglas leveren dus direct voordelen op. Net als bijvoorbeeld het dichten van naden en kieren. Al deze maatregelen zijn goed voor de portemonnee én het klimaat.

Zelf of met hulp van een professional aan de slag

De Nationale Isolatieweken zijn bedoeld om consumenten inzicht te geven in hun eigen situatie en de mogelijkheden om aan de slag te gaan. Zelf of met de hulp van een professional. De verbetercheck van Milieu Centraal op www.VerbeterJeHuis.nl is hiervoor een mooi vertrekpunt.

Overheden helpen isolatie financieren

Veel gemeenten en provincies helpen woningeigenaren (ook VvE's) en bedrijven bij het financieren van energiebesparende maatregelen of isolatie. Samen met SVn. Kijk welke leningen in jouw gemeente beschikbaar zijn op www.svn.nl

Bekijk wat mogelijk is

De Nationale Isolatieweken vinden dit jaar plaats van 23 mei tot en met 12 juni en van 26 september tot en met 16 oktober. Ook meedoen? Kijk op www.nationaleisolatieweken.nl.