Samenwerking Stadsmakers En Svn Header

Samenwerking Stadmakersfonds en SVn

De Stichting Stadmakersfonds en SVn gaan samenwerken. SVn verstrekt en beheert voortaan de financieringen van het fonds, dat zich richt op gebiedsontwikkeling in combinatie met sociaal ondernemerschap. Het contract is op 31 januari getekend.

Het Stadmakersfonds en SVn passen goed bij elkaar, vindt Nico van Est, fondsmanager bij SVn. “SVn staat voor financieringen die maatschappelijke impact creëren. Dit doen we samen met partners. Stadmakers steken de handen uit de mouwen om steden duurzaam, inclusief en aantrekkelijk te maken en te houden. Soms kunnen ondernemers daarbij een steuntje in de rug gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van een financiering die rekening houdt met impact. Het Stadmakersfonds investeert in grond en/of vastgoed en stelt dat tegen gunstige voorwaarden beschikbaar aan stadmakers. Op die manier kunnen stadmakers impact (blijven) maken en hun rol in de stad voortzetten en vergroten.”

Benieuwd hoe jij maatschappelijke én financiële waarde kunt toevoegen aan jouw omgeving? Neem contact op met Nico van Est.

Meer informatie het Stadsmakersfonds vind je hier.