Laptop Handen Typen Contact Wijzigingsformulier Svn Telefoon 665X436

Op zoek naar een lening

Wil je zonnepanelen plaatsen met je energiecoöperatie? Het pand van je vereniging of stichting verduurzamen? Of jouw gemeenschappelijke woondroom realiseren? Wij helpen je graag op weg. Met een passende lening, tegen aantrekkelijke voorwaarden. 

Energie En Warmte Opwek Header Realisatiefonds

Realisatiefonds

Voor duurzame zonprojecten van energiecoöperaties

Wil je met jouw energiecoöperatie zonnepanelen plaatsen? Het Realisatiefonds maakt deze duurzame plannen waar. Met een Realisatielening financier je een zonproject op een dak of in een veld.

Wooncoöperaties Voorbeeld

Stimuleringslening Wooncoöperaties

Realiseer plannen voor gezamenlijk wonen

Je hebt samen met medebewoners een wooncoöperatie opgericht. Maar: hoe krijg je de financiering? Voor wooncoöperaties is dat vaak lastig, hoe goed doordacht je plannen ook zijn. Je kunt meestal wel geld lenen van de bank, maar niet voor het hele bedrag. Bij SVn geven we wooncoöperaties graag een steuntje in de rug. 

Vereniging Padel Padelbanen Spel 665X436

BNG Duurzaamheidsfonds

Een lening voor jouw sportvereniging of stichting

Wil je met je sportvereniging investeren in jullie accommodatie, maar ontbreekt het aan geld? Het BNG Duurzaamheidsfonds geeft met een Sportlening een steuntje in de rug om de plannen te realiseren. Voor partijen met een overheidstaak heeft het fonds een Maatwerklening die duurzame projecten financiert.

Straat Woningen Huizen Fiets Vrouw Doorkijkje 424X318

Fonds Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed Gelderland

Om maatschappelijk vastgoed in Gelderland te verduurzamen

Wil je als eigenaar van maatschappelijk vastgoed in Gelderland jouw gebouw(en) verduurzamen? Dat kan voor bijvoorbeeld de volgende maatregelen: om energie te besparen, duurzame energie op te wekken of (in combinatie met maatregelen) voor klimaatadaptatie of biodiversiteit.