Collega Vertelt Daphne

Daphne groeit mee met de organisatie

Werken als secretaresse bij SVn is meer dan alleen administratieve ondersteuning bieden

Bijdragen aan de maatschappij

Daphne: “Toen ik bij SVn solliciteerde, voelde ik dat ik hier kan bijdragen aan de maatschappij. SVn staat voor onder meer maatschappelijke impact, verduurzaming en financiële oplossingen voor meerdere doelgroepen. Dat sprak me meer aan dan werken bij een reguliere bank. Wat alle collega’s bij SVn met elkaar gemeen hebben, is dat we er met zijn allen voor gaan. We moeten rekening houden met wet- en regelgeving en met invloeden van buitenaf, maar met onze gedrevenheid staat niets in de weg.”

Meegroeien met de organisatie dankzij vrije rol

“Het werk van een secretaresse bij SVn bestaat uit meer dan alleen administratieve ondersteuning bieden. Werk ik het ene moment een rapportage van het management uit, het andere moment ben ik bezig met de afhandeling van klachten. Ik heb ook een aantal neventaken, waaronder die van vertrouwenspersoon voor mijn collega’s. Je kunt hier als secretaresse veel doen en zo meegroeien met de organisatie. Die vrije invulling van mijn rol maakt SVn voor mij een fijne werkgever, want het houdt het werk leuk en veelzijdig.

Werken Bij Svn Kantoor Amersfoort Daphne Jimmy Laptop 1166X530

“De vrijheid om zelf te beslissen waar ik werk, vind ik fijn”

Werken op kantoor of thuis

“Ik ben bijna iedere dag op kantoor in Amersfoort, maar thuiswerken kan ook. De vrijheid om zelf te beslissen waar ik werk, vind ik fijn. Ik ben graag op kantoor, omdat het een fijne ontmoetingsplek is. Ik heb leuke collega’s, met wie ik bijpraat bij de koffieautomaat. Overigens durf ik te zeggen dat SVn de werkgever is met de beste koffie.”

Drijvende kracht van de organisatie

“Het vak van secretaresse veranderde in de loop der jaren. Managers regelen meer zelf met hun telefoon bijvoorbeeld. Daarom ondersteun ik ook een paar afdelingen. Ik zorg dat collega’s hun werk kunnen doen. Met mijn twee collega-secretaresses vormen we de drijvende kracht van de organisatie. We zijn niet op de voorgrond aanwezig, maar we regelen het wel.”