Duurzaamheidsfonds Vve S Den Haag Desktop

Duurzaamheidsfonds VvE’s Den Haag

Geld lenen voor duurzaam woningonderhoud

Zoek je voor je VvE in Den Haag naar een manier om woningonderhoud te financieren? Duurzaamheidsfonds VvE's Den Haag helpt VvE’s met een lening bij het verbeteren van hun woningen in combinatie met energiebesparing. Daarmee zorg je voor een goed onderhouden en duurzaam gebouw én bespaar je op energie en kosten.

Voor wie is Duurzaamheidsfonds VvE’s Den Haag?

Duurzaamheidsfonds VvE’s Den Haag is er speciaal voor Haagse VvE’s. Met een lening van het fonds kun je als Haagse VvE duurzaam woningonderhoud uitvoeren. Dat betekent dat je onderhoud combineert met verduurzaming. Enkele voorbeelden:

  • Rotte kozijnen vervangen en isolerend glas aanbrengen;
  • Het dak repareren en er zonnepanelen op plaatsen;

Wie zit er achter het fonds?

Duurzaamheidsfonds VvE’s Den Haag is een initiatief van de gemeente Den Haag en is opgericht in 2017. Het fonds wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Duurzaamheidsfonds VvE’s Den Haag behoort samen met het Rotterdamse fonds SOFIE en de Haagse fondsen ED en FRED tot de succesvolle JESSICA-fondsen. SVn beheert deze fondsen en is het aanspreekpunt voor initiatiefnemers en geïnteresseerden.

Past het fonds bij jou?

Bekijk de website voor meer informatie, de actuele rente en het stappenplan. Of neem contact op met de Vve-balie van gemeente Den Haag om de mogelijkheden voor jouw VvE te bespreken.

Neem contact op met Nico van Est

Nico is fondsmanager van het Duurzaamheidsfonds VvE's Den Haag namens SVn.