Bng Duurzaamheidsfonds Verduurzamen Bedrijven 904

Het BNG Duurzaamheidsfonds voor jouw sportvereniging of stichting

Je wilt graag bijdragen aan een mooier, duurzamer Nederland. En daarom heb je duurzame ambities met je sportvereniging of stichting. Met hulp van het BNG Duurzaamheidsfonds zet je je plannen om in actie! Hieronder lees je meer over de Sportlening en de Maatwerklening van het fonds.

Maak jouw sportvereniging klaar voor de toekomst

Je wilt dat jong en oud kan blijven sporten. Nu en in de toekomst. Daarom is het belangrijk dat je clubhuis of sportveld in goede staat én duurzaam is. Wil jij je sportvereniging verduurzamen en verbeteren? Met de Sportlening van het BNG Duurzaamheidsfonds geven we je graag een steuntje in de rug. Je kunt bijvoorbeeld financiering aanvragen voor:

  • Zonnepanelen
  • LED-verlichting
  • Isolatiemaatregelen
  • Warmtepompen
  • Duurzame sanitaire voorziening
  • Renoveren of (ver)bouwen
  • Nieuwe kleedkamers
  • Duurzame grasmat

Met deze lening kun je werkzaamheden laten uitvoeren, zonder eerst te sparen, of je reserves aan te spreken. Let op: het BNG Duurzaamheidsfonds wil zeker weten of je de lening kunt terugbetalen. Daarom heb je een borgstelling nodig. Hiervoor kun je terecht bij de Stichting Waarborgfonds Sport.

Maak maatschappelijke impact met hulp van de Maatwerklening

Heb je grootste plannen met je vereniging, duurzame bedrijf, coöperatie of stichting? En dien je met die plannen het publieke belang? Dan kom je misschien in aanmerking voor de Maatwerklening. Deze lening is er voor maatregelen tussen de € 100.000 en € 2.500.000. Je komt alléén in aanmerking als jouw gemeente hiervoor een garantie geeft.

Lening aanvragen? Zo werkt dat

Meer weten?

Op de website het BNG Duurzaamheidsfonds vind je meer informatie. En natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw plannen!

Van wie is het BNG Duurzaamheidsfonds?

Het BNG Duurzaamheidsfonds is een initiatief van BNG Bank en wordt ondersteund door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). SVn is fondsmanager en verstrekt, beheert en regelt de lening.

Contact opnemen

Heb je een vraag over het fonds of andere duurzame ambities? Neem dan contact op met jouw relatiemanager.