Alle situaties

Bent u benieuwd naar de verschillende leningen van SVn? Ontdek waarvoor u onze financieringsoplossingen kunt inzetten.

Ga verder

Eerste woning kopen

Uw eerste eigen koophuis

Een woning die onbereikbaar lijkt. Met de Starterslening leent u op een verantwoorde manier nét dat beetje extra beetje, zodat u uw eerste droomhuis kunt kopen. Met de Starterslening overbrugt u het verschil tussen de prijs van het huis en uw maximale hypotheek. De Starterslening is een aanvulling van uw gemeente of provincie op uw eerste hypotheek.

Meer over uw eerste woning kopen
House
House

Duurzaam maken

Energiezuinig wonen

Verlaag uw woonlasten door uw woning te verduurzamen. Met onze Duurzaamheidslening kunt u investeren in energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen en dakisolatie. Zo maakt u uw woning comfortabeler en draagt u bij aan een beter milieu.

Meer over uw woning duurzaam maken

Langer thuis wonen

Comfortabel en veilig thuis blijven

Door uw woning aan te passen kunt u langer veilig en comfortabel in uw eigen huis blijven wonen. Wij helpen u graag met een aanpassing in de badkamer of het realiseren van een slaapkamer op de begane grond. U maakt uw woning toekomstbestendig met behulp van bijvoorbeeld de Blijverslening of de Verzilverlening.

Meer over langer thuis wonen
House
House

Investeren & ondernemen

Zakelijk lenen voor ondernemers

Ondernemen gaat om meer dan alleen financieel gewin. Met onze zakelijke leningen kunt uw ambitieuze plannen realiseren. Onze financieringsoplossingen zijn gericht op financieel en maatschappelijk rendement, hebben gunstige voorwaarden en zijn afgestemd op uw situatie.

Meer over investeren en ondernemen

Huis & pand opknappen

Onderhoud, renovatie en restauratie

Door uw woning of pand goed te onderhouden, investeert u in een prettige woonomgeving. Onze Stimuleringsregeling is een lening die woningverbetering mogelijk maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw asbestdak saneren, de scheuren in uw gevel herstellen of uw monumentale pand restaureren.

Meer over uw woning of pand opknappen
House
House

Gebouw transformeren

Investeren in vernieuwing

Wilt u de functie van een gebouw veranderen? Soms ontbreekt het aan mogelijkheden om deze investering te financieren. Wij helpen u samen met de overheid graag met het realiseren van uw plannen.

Meer over een gebouw transformeren