Alle situaties

Huis & pand opknappen

  • Grensverleggende projecten mogelijk maken
  • Maatwerk en samenwerking
  • Financieel én maatschappelijk rendement

Verbeteren met hulp van SVn en uw gemeente

Investeren in renovatie en onderhoud van uw woning of gebouw is soms noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw dak of het vervangen van oude kozijnen en beglazing.

Als de situatie onveilig wordt en u bijvoorbeeld asbest in uw woning of bedrijfspand heeft, of wanneer de fundering moet worden hersteld, dan is de noodzaak nóg groter. Samen met uw gemeente of provincie staan wij voor u klaar met gunstige financieringsoplossingen. Zo kunt u direct de verbeteringen laten doorvoeren. En kunt u weer veilig en gezond wonen of werken.

Verbeteren heeft veel voordelen

Wist u dat deze (soms verplichte) renovaties ook veel voordelen met zich meebrengen? Zo is het bijvoorbeeld gunstig voor waardebehoud van uw woning. En uw woning is zonder asbest beter en makkelijker te verzekeren. Nu én in de toekomst. Het onderhoud van uw woning of gebouw combineren met energiebesparende maatregelen? Een verstandige keus: de besparing op de energiekosten zorgt ervoor dat de investeringen worden terugverdiend.

Gunstige voorwaarden met SVn

Wilt u direct aan de slag om woning of gebouw te verbeteren? Met onze financieringsmogelijkheden kan dat. Tegen gunstige voorwaarden en aangepast aan uw financiële situatie. Zo mag u de lening (of een gedeelte ervan) op ieder moment boetevrij aflossen. En vaak leent u via SVn tegen gunstige voorwaarden.

 

House

Wat is er beschikbaar in mijn gemeente?

Typ de naam van uw gemeente in het zoekveld om te zien of uw gemeente een financieringsoplossing heeft.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle Veelgestelde vragen