Nieuws

Nieuws / 01-11-2021

Mijn SVn-omgeving live

Vanaf nu kunnen al onze klanten hun berichten lezen in hun persoonlijke Mijn SVn-omgeving. Mijn SVn zorgt ervoor dat klanten sneller en makkelijker bij hun berichten kunnen.

Nadat een account is aangemaakt en toestemming is gegeven voor digitaal communiceren, kunnen berichten digitaal gelezen worden. Klanten krijgt een e-mailmelding, wanneer er een nieuw bericht klaarstaat. Mijn SVn is een nieuwe stap in de digitalisering van SVn.

Voordelen

  • Post altijd bij de hand
  • Alle berichten blijven bewaard
  • Bij nieuwe berichten wordt een e-mailmelding verstuurd

In de toekomst voegen wij meer functies aan Mijn SVn toe. Denk aan (extra) aflossen via het portaal en het inzien van uw leninggegevens.

De jaaropgave 2021 is het eerste bericht dat beschikbaar zal zijn in de Mijn SVn-omgeving. Ook eerdere jaaropgaven komen in Mijn SVn beschikbaar. Halverwege januari krijgt iedereen die akkoord is gegaan met digitaal communiceren een e-mailmelding dat de jaaropgave klaarstaat in Mijn SVn.

Account aanmaken

Als u nog geen account heeft, kunt u hier een account aanmaken.

Vragen over Mijn SVn?

Op www.svn.nl/veelgestelde-vragen is onder het kopje 'Mijn SVn' meer informatie beschikbaar over hulp bij het aanmaken van een account en het inloggen. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Bel dan met een van onze medewerkers op 088 - 253 94 00 of mail uw vraag naar leningenbeheer@svn.nl.

Eerste koopwoning testimonial ervaring